AGM Goccia - G01TX Zwart

De AGM Goccia G01TX is leverbaar in diverse kleuren en in snor- of bromfiets variant

Alles over deze elektrische scooter

Bezoek een dealer bij jou in de buurt en informeer naar de beschikbaarheid.

AGM Goccia - G01TX Zwart

De AGM Goccia G01TX  heeft alles wat je van een electrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. AGM Goccia G01TX  is voorzien van een 30 Ah accu. De 30Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort.

Selecteer jouw gewenste accu en zie het bereik per model

Snorfiets bereik

met 30Ah accu

75

Bromfiets bereik

met 30Ah accu

50

€ 1.799,-

Alle vermelde prijzen zijn incl. btw excl. rijklaar maken. Het vermelde bereik is een indicatie en afhankelijk van diverse factoren.

Kies je helm bij jouw Goccia

Helm Goud

€ 55,00

Helm Grijs

€ 55,00

Helm Rood

€ 55,00

Helm Roze

€ 55,00
Bekijk al onze accessoires

Slimme features

Digitaal display

Het handige digitale dashboard van de AGM Goccia geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

LED verlichting

Zowel voor als achter is de AGM Goccia voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

USB aansluiting

Standaard is de AGM Goccia voorzien van een USB aansluiting, hierdoor kan je moeiteloos je telefoon tijdens het rijden opladen.

Sportstand

De AGM Goccia is uitgerust met twee rijmodi. De sportstand geeft je net die extra boost die af en toe nodig is.

Specificaties

Motor
De krachtige 1.100W middenmotor met ketting heeft een piekvermogen van 1800W en gaat efficiënt om met de beschikbare energie. Dit resulteert in veel vermogen en een laag energieverbruik. Voor de G01TX zijn heuvels of grotere afstanden dan ook geen enkel probleem.

Accu
De G01TX is uitgerust met een compacte uitneembare 30Ah lithium-ion accu. De compacte accu zit het onder het zadel en haal je eenvoudig uit de scooter. De accu kan met de bijgeleverde oplader binnen 5 uur worden opgeladen (90% vol). Het is ook mogelijk om de accu in de scooter op te laden.

Actieradius
De 30Ah accu heeft een actieradius van 75 km (bij 25 km/h) en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan.

Slimme features
De G01TX is standaard voorzien van een digitaal display, USB-aansluiting en 2 rij modi.

Snelheid
De G01TX is leverbaar in zowel snorfiets (25 km) als bromfiets (45 km) uitvoering.

Afmetingen
Door het compacte formaat is de scooter zeer wendbaar. De afmeting van de G01TX zijn 1.800 x 660 x 1.060 mm.

Gewicht
De G01TX heeft een gewicht van 70 kg (excl. accu). De accu heeft een gewicht van 8 kg. Door het beperkte gewicht is de scooter zeer wendbaar en makkelijk op zijn standaard te zetten.

Banden en remsysteem
De G01TX is voorzien van 14 inch wielen, een schijfrem voor en achter. Door de grote 14 inch wielen is de scooter zeer wendbaar.

Schokbrekers
De G01TX is uitgerust met dubbele schokbrekers voor en achter.

Verlichting
Zowel voor als achter is de G01TX voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

Vind een dealer in de buurt

Wil je de AGM Goccia GEV2000 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze vele dealers voor een vrijblijvende proefrit en persoonlijk advies.

Zoek dealer
agm-goccia-electrische-scooter-logo-wit

AGM Goccia maakt een elektrische scooter bereikbaar voor iedereen. Onze focus ligt op het combineren van een unieke rijervaring, hoge kwaliteit én een aantrekkelijke prijs.

Direct naar